Mengde | Enhet | Vare |
---|---|---|
700 | ca-g | brosmefilet |
1 | stk | grana padano |
1 | stk | hvitløksfedd |
1 | pk | økologisk aspargesrisotto |
0.5 | stk | purreløk |
1 | glass | svarte oliven |
1 | ss | olivenolje |
litt | pepper | |
litt | salt |
Moment 1 Sett ovnen på 225 grader. |
Moment 2 Kok 1 pk økologisk aspargesrisotto som anvist på pakken. Riv 1 stk grana padano, og vend inn i risottoen mot slutten, som anvist på pakken. |
Moment 3 Miks sammen 1 glass svarte oliven (hell bort laken de ligger i), 1 stk hvitløksfedd, 1 ss olivenolje og litt pepper med en stavmikser eller i en blender. |
Moment 4 Del ca 700 g brosmefilet i porsjonsstykker, og legg stykkene i en ildfast form. Krydre med litt salt og pepper. Legg deretter et lag av olivenmiksen over fisken, og bak i ovnen i ca 15 minutter. |
Moment 5 Vask og finsnitt 1/2 stk purreløk, og vend inn i risottoen de siste 6 minuttene av koketiden. |
Moment 6 Server olivenbakt brosme med økologisk aspargesrisotto. |