Kokebok

Olivenbakt brosme med økologisk aspargesrisotto

25 min Enkel
Ingredienser
 
Mengde Enhet Vare
700 ca-g brosmefilet
1 stk grana padano
1 stk hvitløksfedd
1 pk økologisk aspargesrisotto
0.5 stk purreløk
1 glass svarte oliven
1 ss olivenolje
litt   pepper
litt   salt
"Bla nedover for beskrivelse"

Arbeidsmoment
Moment 1
Sett ovnen på 225 grader.
Moment 2
Kok 1 pk økologisk aspargesrisotto som anvist på pakken. Riv 1 stk grana padano, og vend inn i risottoen mot slutten, som anvist på pakken.
Moment 3
Miks sammen 1 glass svarte oliven (hell bort laken de ligger i), 1 stk hvitløksfedd1 ss olivenolje og litt pepper med en stavmikser eller i en blender.
Moment 4
Del ca 700 g brosmefilet i porsjonsstykker, og legg stykkene i en ildfast form. Krydre med litt salt og pepper. Legg deretter et lag av olivenmiksen over fisken, og bak i ovnen i ca 15 minutter.
Moment 5
Vask og finsnitt 1/2
stk purreløk, og vend inn i risottoen de siste 6 minuttene av koketiden.
Moment 6
Server olivenbakt brosme med økologisk aspargesrisotto.
Klikk