Cookbook

Olivenbakt brosme med økologisk aspargesrisotto

25 minutes Beginner
Ingredienser
 
Mengde Enhet Vekt Vare Artikelnr Hjemme
700.00 ca-g 0.00g brosmefilet    
1.00 stk 0.00g grana padano    
1.00 stk 0.00g hvitløksfedd    
1.00 pk 0.00g økologisk aspargesrisotto    
0.50 stk 0.00g purreløk    
1.00 glass 0.00g svarte oliven    
1.00 ss 0.00g olivenolje   (H)
0.00   0.00g pepper   (H)
0.00   0.00g salt   (H)

OBS-text:

Arbeidsmoment
Moment 1
Sett ovnen på 225 grader.
Moment 2
Kok 1 pk økologisk aspargesrisotto som anvist på pakken. Riv 1 stk grana padano, og vend inn i risottoen mot slutten, som anvist på pakken.
Moment 3
Miks sammen 1 glass svarte oliven (hell bort laken de ligger i), 1 stk hvitløksfedd1 ss olivenolje og litt pepper med en stavmikser eller i en blender.
Moment 4
Del ca 700 g brosmefilet i porsjonsstykker, og legg stykkene i en ildfast form. Krydre med litt salt og pepper. Legg deretter et lag av olivenmiksen over fisken, og bak i ovnen i ca 15 minutter.
Moment 5
Vask og finsnitt 1/2
stk purreløk, og vend inn i risottoen de siste 6 minuttene av koketiden.
Moment 6
Server olivenbakt brosme med økologisk aspargesrisotto.
Klikk