Mengde | Enhet | Vekt | Vare | Artikelnr | Hjemme |
---|---|---|---|---|---|
700.00 | ca-g | 0.00g | brosmefilet | ||
1.00 | stk | 0.00g | grana padano | ||
1.00 | stk | 0.00g | hvitløksfedd | ||
1.00 | pk | 0.00g | økologisk aspargesrisotto | ||
0.50 | stk | 0.00g | purreløk | ||
1.00 | glass | 0.00g | svarte oliven | ||
1.00 | ss | 0.00g | olivenolje | (H) | |
0.00 | 0.00g | pepper | (H) | ||
0.00 | 0.00g | salt | (H) |
Moment 1 Sett ovnen på 225 grader. |
Moment 2 Kok 1 pk økologisk aspargesrisotto som anvist på pakken. Riv 1 stk grana padano, og vend inn i risottoen mot slutten, som anvist på pakken. |
Moment 3 Miks sammen 1 glass svarte oliven (hell bort laken de ligger i), 1 stk hvitløksfedd, 1 ss olivenolje og litt pepper med en stavmikser eller i en blender. |
Moment 4 Del ca 700 g brosmefilet i porsjonsstykker, og legg stykkene i en ildfast form. Krydre med litt salt og pepper. Legg deretter et lag av olivenmiksen over fisken, og bak i ovnen i ca 15 minutter. |
Moment 5 Vask og finsnitt 1/2 stk purreløk, og vend inn i risottoen de siste 6 minuttene av koketiden. |
Moment 6 Server olivenbakt brosme med økologisk aspargesrisotto. |