Cookbook

Asiatisk lyrform med kokosmelk, ingefær og chili

30 minutes Beginner
Ingredienser
 
Mengde Enhet Vekt Vare Artikelnr Hjemme
1.00 pk 0.00g essenzaris    
0.50 stk 0.00g grønn chili    
0.33 pk 0.00g gulrot    
1.00 bit 0.00g ingefær    
1.00 boks 0.00g kokosmelk    
1.00 stk 0.00g lime    
700.00 ca-g 0.00g lyrfilet    
2.00 stk 0.00g plommetomat    
0.00   0.00g pepper   (H)
0.00   0.00g salt   (H)
6.00 dl 0.00g vann   (H)

OBS-text:

Arbeidsmoment
Moment 1
Sett ovnen på 220 grader, og kok 1 pk essenzaris i 6 dl vann i ca 15 minutter.
Moment 2
Skrell og riv 1/3 pk gulrot på et rivjern, og finhakk 1 bit ingefær og 1/2 stk grønn chili. Ha dette i en bolle sammen med saft fra 1 stk lime og 1 boks kokosmelk, og kjør glatt med en stavmikser. Smak til med salt ogpepper. Finhakk 2 stk plommetomat.
Moment 3
Porsjonèr ca 700 g lyrfilet i stykker på ca 3x3 cm, og legg i en ildfast form sammen med plommetomat. Ha over sausen, og stek i ovnen i 10-12 minutter.
Moment 4
Server asiatisk lyrform med kokosmelk, ingefær og chili.
Klikk