Mengde | Enhet | Vekt | Vare | Artikelnr | Hjemme |
---|---|---|---|---|---|
1.00 | pk | 0.00g | essenzaris | ||
0.50 | stk | 0.00g | grønn chili | ||
0.33 | pk | 0.00g | gulrot | ||
1.00 | bit | 0.00g | ingefær | ||
1.00 | boks | 0.00g | kokosmelk | ||
1.00 | stk | 0.00g | lime | ||
700.00 | ca-g | 0.00g | lyrfilet | ||
2.00 | stk | 0.00g | plommetomat | ||
0.00 | 0.00g | pepper | (H) | ||
0.00 | 0.00g | salt | (H) | ||
6.00 | dl | 0.00g | vann | (H) |
Moment 1 Sett ovnen på 220 grader, og kok 1 pk essenzaris i 6 dl vann i ca 15 minutter. |
Moment 2 Skrell og riv 1/3 pk gulrot på et rivjern, og finhakk 1 bit ingefær og 1/2 stk grønn chili. Ha dette i en bolle sammen med saft fra 1 stk lime og 1 boks kokosmelk, og kjør glatt med en stavmikser. Smak til med salt ogpepper. Finhakk 2 stk plommetomat. |
Moment 3 Porsjonèr ca 700 g lyrfilet i stykker på ca 3x3 cm, og legg i en ildfast form sammen med plommetomat. Ha over sausen, og stek i ovnen i 10-12 minutter. |
Moment 4 Server asiatisk lyrform med kokosmelk, ingefær og chili. |